AUDIT TOOLS: Rapportering

En ekstra indsigt til dialog
Vores rapportering skaber grundlag for en værdifuld dialog med dine kunder.
Gowisers partnere viser eksempel på rapportering
GoWiser bomærke
Ved at have al data samlet for de enkelte kunder, har vi mulighed for at skræddersy lige netop den rapportering, som giver mening, og som skaber rød tråd fra analyse til revision til rapportering.

Fuldautomatiske rapporter

Ligesom vores arbejdspapirer, er rapporterne fuldautomatiske ved dannelsen, og fuldt fleksible herefter.

Brugervenlige filtyper

Rapporterne kommer i PowerPoint og PDF, som er nemt genkendeligt og brugervenligt.
Derudover stiller rapporterne også en række analyser og oversigter til rådighed, som skaber en langt større indsigt i kundens bogholderi og drift. Dette gør at revisor kan koncentrere sig om revision og rådgivning, og gøre det med et øget kendskab til kunden.

En del af revisionsmaterialet

Vores rapporter kan, ud over at være en indgangsvinkel til en god dialog med jeres kunder, også være med til at lægge grundlaget for en god og solid revisionsdokumentation.
Medarbejdere viser eksempel på dokumentation og analyse på PC

Dokumentation og analyse

Rapporterne kan give en hurtig og overskuelig indflyvning til de mest centrale problemstillinger og risici i finansdataene, og kan nemt benyttes som dokumentation af risikovurdering, indledende analyse i planlægningsfasen, eller som en den af den afsluttende analyse.

Uanset hvordan du vælger at bruge GoWisers rapporteringsløsning, garanterer vi en øget indsigt i de data som lægges til grund.

Kontakt os og hør mere